Menu

The Second Time - Best of all

Göteborg

Kvarterscenen 2Lång
torsdag, 25 april 2019 kl:19:30

The Second Time
Best of All


Oemotståndlig upplevelse – Vi tolkar grym musik av bl.a.Michael Jackson/Jackson five, Deep Purple och Eart Wind & Fire. Vem kan sitta still till när tonerna från I want you back, September eller Smoke on the water ljuder från scenen!?


Det stora västkustbaserade bandet The Second Time (TST) har som mål att nå en bredare och yngre publik än normalt för band med traditionell storbandssättningOch nu ska vi fira 15 års jubileum med en ”Best of All” konsert. Det blir en fantastisk mäktig upplevelse med tretton blåsare, trummor, basist, dubbla gitarrister, keyboard och två vokalister och kör!


Virginia Pihlblad som vi till vardags kan höra med hennes
bluesband Skybenders, och se på Jazz&blues klubbar och festivaler Sverige runt, men även i våra grannländer. Hon har också uppträtt på anrika klubbar som Fasching/Stockholm, Mojo Blues Bar/Köpenhamn och Nefertiti/Göteborg.


Jim Carlsson intresse för musik väcktes på högstadiet, men efter tekniskt gymnasium, hoppade han av Chalmers, för Danforums artistutbildning Performing Arts School2007-2010(dans, sång, teater) Han har dock inte sysslat med artisteriet professionellt men musiken, sången och dansen har hela tiden varit med honom.

Datum / Tid

torsdag, 25 april 2019 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Kvarterscenen 2Lång

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad