Menu

Kelela

Stockholm

Debaser Strand
lördag, 9 december 2017 kl:21:30

Kelela har länge varit en av de starkast lysande stjärnorna på R&B-himlen. Genom att mala ned genrens senaste 20 år i ett och samma artisteri, och samtidigt bidra med något alldeles eget, har Kelela etablerat sig som en av de som på allvar tar genren framåt. I höst släpper Kelela äntligen sitt efterlängtade debutalbum ”Take Me Apart”, och nu kan vi meddela att hon – med det nya albumet i ryggen – kommer till Sverige för en spelning på Debaser Strand 9 december.

Med det hyllade mixtapet ”Cut 4 Me” år 2013 blev Kelela genast ansedd som en innovatör som inte drog sig för att bryta konventioner. Samma syn på sitt skapande applicerade hon på 2015 års EP ”Hallucinogen” som gjorde henne än mer spännande i det moderna musikklimatet. Listan på andra som lånat hennes röst kan göras lång – Danny Brown, Gorillaz och Solange är bara tre som fått sin musik förgylld av Kelelas oöverträffade stämma. Den 6 oktober släpper Kelela sitt debutalbum ”Take Me Apart”, som varit i görningen i hela fyra år. Redan nu har vi dock bjudits på ett smakprov från det kommande albumet i form av singeln ”LMK”, som vittnar att Kelela har något riktigt stort på gång. Framtidens R&B – här har ni den.


Arena: Debaser Strand

Insläppstid: kl 19.00
Eventstart: kl 21.30

Åldersgräns: 18 år

Handikapp: Inga speciella rullstolsplatser finns. Kontakta Debaser Strand.

Arrangör: Luger

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

lördag, 9 december 2017 kl: 21:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

255kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad