Menu

The Fooo Conspiracy

Göteborg

Lisebergshallen
fredag, 21 oktober 2016 kl:19:30

The Fooo Conspiracy skjuter fram turnénThe Fooo Conspiracy som igår gjorde ett bejublat framträdande på Rockbjörnen med sin hitsingel ”Summer love” samt prisades för ”Årets Livegrupp”, befinner sig just nu mitt i en omfattande lansering i Sydamerika. Det innebär ändringar i gruppens schema och att turnén i oktober därför kommer att skjutas fram.
 
Köpta biljetter inlöses och information om den kommande Skandinavienturnén kommer.
 
The Fooo Conspiracy hälsar i en kommentar:
"Det känns såklart sjukt tråkigt men det är bara att hålla ut ett tag till! Vi är fortfarande så taggade på att få komma ut och giga, möta våra fans runt om i Skandinavien och visa upp vår nya show."
 
Samtliga biljettköpare kommer få biljettavgiften tillbaka. Biljetter tas emot för återköp fram t.o.m den 17 oktober 2016.
 
Köpta biljetter via Biljettforums callcenter, biljettforum.se, ATG eller liseberg.se kommer att återbetalas automatiskt till det kort som använts vid biljettköpet av Biljettforum. www.biljettforum.se
Köpta biljetter via Lisebergs Nöjesbokning återbetalas av Liseberg. Maila era fullständiga bankuppgifter, namn och bokningsnummer till nojesbokning@liseberg.se
 

Lokal: Lisebergshallen

Arenan används främst för sportevenemang men även för konserter, föreställningar och kongresser. Exempel på artister som gästat arenan är Galenskaparna och After Shave (1985 & 1994), Jerry Lee Lewis (2007), Thåström (1999), Europe (2006 & 2009), Kent (2007), Dia Psalma (2007), Christer Sjögren (2011) och Motörhead (2011). Lisebergshallen stod som värd för Melodifestivalen både 1984 och 1987.

Datum / Tid

fredag, 21 oktober 2016 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Lisebergshallen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

460

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad