kl: 13:00

Snövit - The Musical

LisebergshallenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

”Snövit - The Musical” Sverigeturné 2016
Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse till en modernare version med stor ensemble, påkostade kläder och fantasifull scenografi. ”Snövit – The musical” innehåller häftig och medryckande originalmusik. Allt från klassiska musikalballader till rock, country och house!!
”Snövit - The musical” är en känslomässig berg- och dalbana, där sorg möter skratt och dramatik möter show. En fantasifull och omtumlande sagovärld som innehåller det mesta i alla åldrar, allt från 3 till 100 år!
Följ med oss in i sagans värld och till slottet där den egensinniga drottningen regerar. Hennes kamp för evig skönhet krossas snabbt av hennes styvdotter Snövit, som föds med rosenröda läppar och en hud som är oskyldigt vit som snö.
Snövit tvingas brutalt ut i det okända och hamnar till slut i dvärgarnas hus.
Deras möte med henne blir minst sagt en omtumlande och annorlunda upplevelse.
Får prinsen kyssa Snövit och får sagan ett lyckligt slut?
Folkkära Nanne Grönvall spelar den elaka och intrigerande drottningen som gör allt för att stoppa Snövit…
Superstjärnan YOHIO´s skådespelardebut i ”Jordskott” gav mersmak och nu ser ni honom som den charmiga prinsen.
Långfilmsaktuella Ellen Bergström gör scendebut som den tuffa och modiga Snövit som inte låter sig slås ned av något; hon är vår hjältinna!
Varmt välkomna till en magisk och medryckande föreställning för hela familjen!
Föreställningen varar i ca 2 tim och 25 min inkl paus.
Arrangör Dröse & Norberg
Arenaplan
Liseberg
 

Lokal: Lisebergshallen

Arenan används främst för sportevenemang men även för konserter, föreställningar och kongresser. Exempel på artister som gästat arenan är Galenskaparna och After Shave (1985 & 1994), Jerry Lee Lewis (2007), Thåström (1999), Europe (2006 & 2009), Kent (2007), Dia Psalma (2007), Christer Sjögren (2011) och Motörhead (2011). Lisebergshallen stod som värd för Melodifestivalen både 1984 och 1987.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-05-07 13:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Örgrytevägen 5


Fler tillfällen:Kalle Rydberg

Kalle Rydberg, Karl Andreas Rydberg, tidigare Hellqvist, född 18 juni 1974, är en svensk skådespelare, ljudtekniker och produktionsassistent.


Kalle Rydberg gjorde TV-debut redan vid fyra års ålder som ett litet troll i julkalendern Trolltider. Han är son till skådespelerskan Eva Rydberg och hans far är Mats Hellqvist, och i tonåren svarade han för filtuthyrning och buljongförsäljningen på Fredriksdalsteatern i Helsingborg. 1996 tog han klivet upp på scenen i lustspelet Upp till Camping, han var även med i musikalen Funny Girl året därpå. Sedan följde några års arbete bakom kulisserna, som ljudtekniker och produktionsassistent. Han återkom som skådespelare i Schlageryra i folkparken på Intiman i Stockholm 2004 och har därefter haft mindre roller i Eva Rydbergs uppsättningar på Fredriksdal bl.a. Hemvärnets glada dagar och Den stora premiären. Han har medverkat i filmerna Ögonblick och Om Sara. Han har även skrivit manus till barnpjäsen Busiga Biggan där hans halvsyster Birgitta Rydberg agerade i titelrollen. Han är också aktiv som musiker och spelar trummor i popgruppen D.H Lawrence. Rydberg är även ena halvan av låtskrivarduon Juan Carloz och har bl.a. skrivit låtar åt Shebang.
Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook