Menu

Bring Me The Horizon

Göteborg

Lisebergshallen
torsdag, 12 november 2015 kl:19:30

Bring Me The Horizon släpper album och kommer till Sverige!
Den 11 september släpper det omåttligt populära brittiska bandet Bring Me The Horizon sitt efterlängtade femte studioalbum. Nu kan vi med stor glädje meddela att bandet beger sig ut på en stor turné där Sheffield-kvintetten stannar till i Göteborg och Lisebergshallen torsdag den 12 november och Fryshuset i Stockholm lördag den 14 november!
Det brittiska metalbandet bildades för över 10 år sedan, då som tonåringar. Efter det jobbade man för att hitta sitt sound och la ner mycket arbete för att till slut komma fram till den unika mix av metal och rock som man är världskända för idag. Det har lett till stor succé med ett flertal priser (bland annat bästa band, bästa album och bästa liveband på Kerrang! Awards, genom åren), turnéer världen över och fyra hyllade studioalbum - där skivan "Suicide Season" från 2008 valdes in i Rocksounds Hall of Fame på grund av dess status och betydelse för kommande metalcore-band som Asking Alexandria, While She Sleeps och Architects.
De senaste två åren för bandet har inneburit helt nya toppar och drömmar som gått i uppfyllelse. Med slutsålda konserter världen över, bland annat Wembley Arena i London, hög rotation på radio för megahiten "Drown" och miljontals album sålda, har gjort att bandet nått ut till en bredare publik än någonsin tidigare, utan att för den skull förlora sin integritet och patenterade sound.
Från kommande albumet "That's The Spirit" släppte man under sommaren låten "Happy Song" som genast blev "trending" på både Twitter och Facebook samtidigt som man direkt landade på förstaplatsen på iTunes rock chart i UK, USA och Australien bland annat. Innan det efterlängtade albumet har bandet även hunnit släppa Live DVD:n "Bring Me The Horizon: Live At Wembley", där man får chansen att se deras mäktiga och utsålda konsert på Wembley från 2014.
Nu är det äntligen dags för bandet att återvända till Sverige. Högaktuella med ett nytt album och en större stjärnstatus än någonsin tidigare, kommer bandet till Göteborg och Stockholm i november! Support för konserterna blir amerikanska PVRIS. Missa inte!
 
Arenaplan
Lisebergs hemsida
 
 
 
 

Lokal: Lisebergshallen

Arenan används främst för sportevenemang men även för konserter, föreställningar och kongresser. Exempel på artister som gästat arenan är Galenskaparna och After Shave (1985 & 1994), Jerry Lee Lewis (2007), Thåström (1999), Europe (2006 & 2009), Kent (2007), Dia Psalma (2007), Christer Sjögren (2011) och Motörhead (2011). Lisebergshallen stod som värd för Melodifestivalen både 1984 och 1987.

Datum / Tid

torsdag, 12 november 2015 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Lisebergshallen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

390

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad