Menu

#revyn 2.0

Göteborg

Lisebergsteatern
söndag, 23 oktober 2016 kl:15:00

Humorfavoriterna Annika Andersson & Claes Månsson är äntligen tillbaka på Lisebergsteatern med en helt nyskriven föreställning.  Tillsammans med karaktärsproffsen Ola Forssmed, Jessica Heribertsson, Mikael Riesebeck och en svängig liveorkester bjuder de på galna sketcher, humoristiska musiknummer och ett och annat danssteg. Förbered dig på en härlig kavalkad av överraskande humorkaraktärer, i spektakulära miljöer, med kostymer med ett enda ändamål – att få dig att skratta! Välkommen till en ”feel-good-kväll”, som du kommer kunna leva på länge!
Succéföreställningen #Revyn spelades för utsålda hus på Lisebergsteatern för två år sedan. Nu är vi tillbaka med version 2.0, för att åter igen visa att revyn med sin mix av komik, musik och dans är den ultimata underhållningsformen!
Föreställningen varar i ca 2 tim och 15 min inkl paus.
 

Lokal: Lisebergsteatern

Lisebergsteatern, på Liseberg i Göteborg var från början ett planetarium, därav salongens kupolformade tak. Byggnaden uppfördes 1944 och kallades då Planetariet. Det utrustades med ett stjärnsystem där man genom olika ljuskombinationer bland annat kunde se hur stjärnorna stod vid tiden för Jesu födelse.

Datum / Tid

söndag, 23 oktober 2016 kl: 15:00

Plats

Göteborg, Lisebergsteatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

550 - 650

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad