Menu

Ann Westin - Sticka Ut & Passa In

Göteborg

Lisebergsteatern
onsdag, 19 oktober 2016 kl:19:00

Att sticka ut eller passa in, det är frågan.

Det börjar redan på BVC. De där klossarna som ska passa in i rätt hål. Hur många gånger satt man inte och försökte få ner den där trekanten i det runda hålet? Sedan gällde det att passa in i skolan. Hemmasydda jeans på en friskola på Södermalm kanske är hippt idag, men 1966 i Luleå var det inte det. Att nacka höns på en bondgård i Småland ses som något fullt normalt. Att göra det i Biskopsgården i Göteborg är inte normalt.

Ann Westin sticker ut. Hon är undersköterskan som sadlade om till komiker och blev flerfaldigt belönad. Årets kvinnliga komiker tre gånger. Det sticker ut.

Ann iakttar omvärlden som ingen annan. Hoppar från farfar och kungligheter till konsten att avsluta en relation med en trelleborgare. Hög igenkänningsfaktor – även för den som aldrig gjort slut med en skåning.

2015 bestämde hon sig för att göra en show som skulle innehålla musik. Ann spelade blockflöjt i årskurs två. Hon insåg att det skulle bli lite tunt, och engagerade jazzkvartetten Kamouflageorkestern under ledning av Stefan Isaksson. Ann ville ha en bra röst också, hon är ju inte sångerska direkt.

Hon engagerade en ny stjärna på jazzhimlen, dottern Camilla Isaksson. Showen blev Sticka ut och passa in – en musikalisk humorshow som spretar

Lisebergsteatern, på Liseberg i Göteborg var från början ett planetarium, därav salongens kupolformade tak. Byggnaden uppfördes 1944 och kallades då Planetariet. Det utrustades med ett stjärnsystem där man genom olika ljuskombinationer bland annat kunde se hur stjärnorna stod vid tiden för Jesu födelse.

Datum / Tid

onsdag, 19 oktober 2016 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Lisebergsteatern

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

Ord: 425 SEK Pensionär/Student:

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad