Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Christmas Comedy

LisebergsteaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Välkomna till Christmas Comedy 2015

Innan jul har ni chansen att se fyra av Sveriges absolut bästa ståuppkomiker på en och samma scen!

Under 6 datum i Göteborg, Stockholm och Malmö, så kommer Johan Glans, David Batra, Nour El-Refai och Emma Knyckare att bjuda på en sprudlande standup comedy show i vintermörkret för att lätta upp stämningen i den stundande julstressen. Med sig har de även DJ Pamela som står för musiken.

Ta med dig din käresta, bästa vän eller mamma. Eller varför inte bjuda med hela företaget efter julbordet?

Föreställningens längd ca 2 tim.inkl paus.

Arrangör: ROA
Arenaplan
Lisebergs hemsida
Christmas Comedy

Lokal: Lisebergsteatern

Lisebergsteatern, på Liseberg i Göteborg var från början ett planetarium, därav salongens kupolformade tak. Byggnaden uppfördes 1944 och kallades då Planetariet. Det utrustades med ett stjärnsystem där man genom olika ljuskombinationer bland annat kunde se hur stjärnorna stod vid tiden för Jesu födelse.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-11-24 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Johan Glans

Johan Glans, Hur gör man drömmen sann? på Spotify

Musikalen - Livet är en schlager

Hur gör man drömmen sann?

Johan Glans, Skåningar och stockholmare på Spotify

World tour of Skåne

Skåningar och stockholmare

Johan Glans, Lapp i tvättstugan på Spotify

World tour of Skåne

Lapp i tvättstugan

Johan Magnus Glans, född 9 april 1974 i Eslöv, är en svensk ståuppkomiker och skådespelare.


Som ung ägnade Glans sin fritid åt att spela schack i Eslövs Schackklubb. Ett annat ungdomsintresse har varit James Bond och han har varit med i SVT:s frågesportprogram Kvitt eller dubbelt, där han tävlat i ämnet. Glans gjorde sin debut som ståuppkomiker på Kramer i Malmö i oktober 1994. Han belönades med Bubbenpriset 1998 och han utsågs på Svenska Stand up-galan 2003 till Årets manliga komiker.


Glans har medverkat i flera humor- och satirprogram som till exempel Parlamentet i TV 4, tv-programmen Räkfrossa och Kvarteret Skatan och han har medverkat i program som exempelvis Släng dig i brunnen, Extra Extra! Morgonsoffan i SVT och Sverige dansar och ler samt Sverige pussas och kramas i Kanal 5. Han hade huvudrollen som Nisse Hult i SVT-komediserien Nisse Hults historiska snedsteg och spelade Reine Bok i tv-serien Hjälp!. Han har även uppträtt på Stockholm Live.


Den 29 oktober 2008 gav han ut dvd-filmen Johan Glans - World Tour of Skåne, inspelad i Helsingborgs konserthus den 5 juni 2008. Filmen är en ståupp-show från en turné runt om i Skåne. Den 9 och 10 november samma år, gästspelade han på Hotell Rival vid Mariatorget på Södermalm.


Under åren 2010–12 medverkade Johan i Monty Python–musikalen Spamalot på Nöjesteatern i Malmö och på Oscarsteatern i Stockholm.


Han är gift med Sara Young och de har tillsammans två barn. Glans farbror är författaren och kulturskribenten Kay Glans. Johan Glans är kusinbarn till friidrottaren Dan Glans. Johan är också syssling till Henrik Glans, som har varit med i Rederiet och Villa Medusa.


Batra

Batra, SD på Spotify

Det här var ju tråkigt

SD

Batra, Vi öppnar plötsligt i september på Spotify

Det här var ju tråkigt

Vi öppnar plötsligt i september

Batra, Skånsk indier på Spotify

Det här var ju tråkigt

Skånsk indierNour El-Refai

Nour El Refai är av libanesisk och syrisk härkomst men flyttade med sin mor till Sverige vid några månaders ålder. Fadern övergav familjen några veckor efter moderns ankomst, varefter hon växte upp med modern på Norra Fäladen i Lund. Hon studerade estetiska programmet vid gymnasieskolan Spyken.


Tillsammans med Cecilia Forss spelade hon in det dolda kameran-liknande humorprogrammet Raj raj, som visades i TV4. Där visade hon bland annat brösten för en man i Humlegården som en politisk aktion, för vilket hon då blev polisanmäld och senare dömd för sexuellt ofredande. Straffet stannade på 40 dagsböter à 270 kronor samt den lagstadgade avgiften om 500 kr till Brottsofferfonden.


Nour El Refai och Cecilia Forss samarbetade i TV3:s humorproduktion Hus i helvete. Komikerduon var tillsammans med trubaduren Maud Lindström aktuella under våren 2008 med föreställningen Almost Like Boys på Riksteatern, en egenproducerad humorshow om könsroller.


El Refai var TV-aktuell i SVT under våren 2008 där hon var med som reporter under Melodifestivalen 2008. Samma år medverkade hon i humorprogrammet Morgonsoffan i samma kanal. Hon medverkade även i Henrik Schyfferts humorprogram Sverige pussas och kramas i Kanal 5. El Refai har även arbetat med i Morgonpasset på Sveriges Radio P3.


Under 2009 medverkade El-Refai som karaktären Bitterfittan i humorprogrammet Ballar av stål, samt i svenska Wipeout på Kanal 5. 7 juli 2009 var hon sommarpratare i Sommar i P1. Under hösten och vintern 2009 medverkade hon i humorprogrammet Cirkus Möller på TV4 och som programledare för UR:s tv-serie Hemlös.


2010 medverkade hon i musikalen Grease på Göta Lejon i Stockholm. Hösten 2010 var hon ständig gäst i UR:s ungdomsprogram Ramp i SVT2. I december 2010 var hon en av tre programledare för SR:s, SVT:s och Radiohjälpens samarbetsprojekt Musikhjälpen.


2011 och 2012 spelade El Refai titelrollen i Peter Shaffers pjäs Amadeus på länsteatern i Örebro i regi av Alexander Öberg.


Emma Knyckare

Emma Margareta Knyckare, ursprungligen Andersson, född 14 juli 1987 i Rolfstorp i Halland, är en svensk komiker och programledare i radio.


Knyckare har medverkat i flera radioprogram i Sveriges Radio P3 så som Morgonpasset och Tankesmedjan, i vilket hon var en av de fasta programledarna. År 2013 var hon, tillsammans med Sarah Dawn Finer och Kodjo Akolor, programledare för Musikhjälpen i samma kanal. I slutet på december 2013 meddelades det hon ska lämna Tankesmedjan och få sitt eget radioprogram. Programmet med namnet Knyckare i P3 började sändas den 13 januari 2014.


Knyckare har även medverkat i humorprogram på TV som Telefonpiraterna och Extra! Extra!. Hon uppträder som stand-up-komiker på klubbar som Raw Comedy Club, Bajsnödigt och Oslipat.


Knyckare medverkar i podcasten Åtties Mutant Ninja Komiker! tillsammans med Johannes Finnlaugsson, Nils Lind och Filip Andersson, och är också krönikör i ETC Göteborg.


Efternamnet Knyckare antog hon då hon och hennes dåvarande pojkvän ville ha ett gemensamt efternamn.