Mr Bo & The Voodooers med Lollo Gardtman

Liveshack Musik I LerumDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Mr Bo & The Voodooers, featuring Lollo Gardtman.


Mr Bo & The Voodooers är den prisade göteborgska gruppen som under drygt 20 års tid har mött sin publik runt om i Skandinavien och i Lerum senast 2011. Bandet har genom åren mejslat fram ett musikaliskt universum där deras version av blues, R&B, gospel och soul kokats samman till ett ytterst personligt uttryck. De har just släppt sitt nya album "Going Up North", och kommer att presentera en hel del originalmaterial från skivan.


Lollo Gardtman är en magnifik artist med en helt egen ton oavsett vad hon framför. Hon sjunger kraftfullt, souligt och för att hon älskar det. Lollo har jobbat med många av landets största artister, gjort sig känd i norsk TV och firar ständigt triumfer som liveartist. De senaste åren har hon alltmer profilerat sig med egenskrivet material och skivutgivningar.


Lollo Gardtmans och Mr Bo & Voodooers samarbete startade för bara ett par år sedan genom en spelning på Nefertiti och man har sedan dess gästat ett stort antal klubbar och festivaler med stor framgång. De knockade publiken på Åmåls Bluesfestival och kommer de den 7:e nov till Liveshack. Missa inte det!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-07 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: