Menu

Lakely

Malmö

Folk Å Rock
fredag, 8 september 2017 kl:19:00

LAKELY - Skandinavisk Americana med en fot i Sverige och den andra i Nashville! Äntligen är vår skiva klar! Vi bjuder in till Releasekalas på Folk å Rock! Öppnar 19, på scen 21. Entré 100kr, då får ni både konsert och skiva!


Fysiska biljetter på Folk å Rock, Musik & Konst och Skivesset. Bar, Café & Restaurang. Välkomna!
-
Historien om LAKELY började med en sjö, två låtskrivare och en ömsesidig kärlek för Americanamusik. Medan de en midsommarnatt dinglade med fötterna i vattnet, beslöt ANNA EDSTRÖM och JONAS RUDOLF sig för att ge allt och följa sina hjärtan ända till rötterna av musiken de inte kunde få nog av. De packade sina väskor och flyttade till NASHVILLE.


Efter ett år i Nashville fyllt med inspiration fick de inte bara med sig en utbildning i musikproduktion, utan också en till hälften färdiginspelad EP med Shani Gandhi (Sarah Jarosz och Parker Millsap) bakom mixerbordet, i ingen mindre än Alison Krauss gamla studio. Väl hemma färdigställde de skivan, och nu är de äntligen redo för att fira att den är klar!
-
På releasekvällen har vi med oss vårt fantastiska band, till kvällen beståendes av Emeli Ek, Hugo Lundwall, och Martin Axelsson. Dessutom har vi bjudit in gäster som kommer och förgyller kvällen. Mer info kommer!


Hur vi låter? Vi plockade ut våra instrument i skogen och spelade vår kommande singel, kika på resultatet här:
www.youtube.com/watch?v=rkboEQbB0Xw


Och titta så fint skrev de om oss när vi spelat i Köpenhamn:


Lakely er en svensk gruppe, som har helliget sig en moderne bluegrass-instrumentering og enkle, men effektive arrangementer. Lakely brillerer ved at være et hold af virkelig dygtige musikere (og sangere!), og ved at have sans for den gode, uafrystelige melodi.

Datum / Tid

fredag, 8 september 2017 kl: 19:00

Plats

Malmö, Folk Å Rock

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad