Menu

Nadja Evelina + Sam Florian

Karlstad

Nöjesfabriken
lördag, 17 juli 2021 kl:18:00

Ålder: 18år | Dörrar till Innergården: 18.00 | Stagetime från 19.00.00 | Begränsat antal sittplatser - Kom i tid!


Att äntligen få öppna upp Innergården och få erbjuda livemusik igen känns smått overkligt och fantastiskt på en och samma gång. Vi bjuder in till en fin sommarkväll tillsammans med Nadja Evelina och Sam Florian.


NADJA EVELINA
Nadja Evelina gjorde stor entré i den svenska musiksfären när hon 2016 släppte singeln ”Finast utan filter” som till dags dato streamats närmare tre miljoner gånger på Spotify. Efter flertalet hyllade singlar släppte hon 2019 debutalbumet “Vi?” som ledde henne till en plats i rampljuset. Ett slutsålt Debaser och en omtalad sommarturné runt om i Sverige och Norge blev något hon själv beskriver som “en upplevelse utöver det vanliga”.


Omtumlad och fylld av adrenalin letade hon sig vid turnéns slut tillbaka till studion för att åter skriva ny musik. Sedan dess har Nadja Evelina helhjärtat fokuserat på att bygga ett sound som ligger närmre klassisk livebandssättning, men samtidigt låta de glittriga syntarna som hördes på debutalbumet ta plats.


Med utgångspunkt i teman som uppväxt, tid och viktiga minnen, släpper Nadja Evelina under våren 2021 sitt efterlängtade album med titeln “Aska, glitter och annat som försvinner med vinden”.


SAM FLORIAN
Musiken Sam Florian skapar i sin lilla lägenhet i Karlstad kan närmast beskrivas som en blandning av lo-fi-indie med ett stänk av bedroom-pop. Sedan debutsingeln ”Days” som släpptes 2018 har hans musik spridits likt en löpeld över världen och nått miljontals lyssnare.


2020 har Sam Florian slagit igenom på bred front med nominering i Manifestgalan, två nomineringar till Gaffapriset och utnämnd som Framtidens artist av Sveriges Radio P3. Han har dessutom hunnit släppa sitt andra fullängdsalbum, Avocado daydream, som adderats till massvis av spellistor och två låtar har haft B-rotation på P3 under sommaren. Senaste singeln med titeln ”Pretty But Stupid” släpptes under våren 2021.

Datum / Tid

lördag, 17 juli 2021 kl: 18:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad