Menu

Buffy the Vampire Slayer-festen

Göteborg

Moriska Paviljongen
fredag, 13 februari 2015 kl:21:30

Five by five! Klubb Tomboy fyller 10 år och tillsammans med Too Cute To Puke presenterar de Buffy the Vampire Slayer-festen på Moriska Paviljongen! Är du Willow, Spike eller Faith? Klä ut dig till din favoritkaraktär ur serien* och kika in på Sunnydale High, The Bronze, Giles library och the Hellmouth.


Tomboys 10-års fest blir en hyllningsfest till världens bästa TV-serie Buffy The Vampire Slayer med maskerad, danceoke, nördig quiz, performance, beer pong, överraskningar och en dekor signerad KattgÅ«ld som tar dig från Malmös Folkets Park till Sunnydale, California där "things go bump in the night"!


DJâ??s från Klubb Tomboy, Too Cute To Puke & Klubb Konstpretton/HEJ BLEKK som spelar allt från basig Râ??nâ??B, feministiska pop och indie anthems, till house och så mycket girl power som högtalarna pallar med!


*du är såklart välkommen att klä ut dig till vem eller vad som helst från Wheadonverse vare sig det är från Buffy, Angel, Dollhouse, Firefly/Serenity eller Dr. Horrible's Sing-Along Blog.


--
Tack för sponsring till E-ZT Store:
Red Cups, tema-barnkalas, ballonger och festtillbehör.
Vi har allt till festen.
www.e-zystore.se
--


Kvällens Scooby Gang är:
â?¸ Klubb Tomboy
Under 10 år har Malmös mest festglada flator och många andra setts den andra fredagen i månaden för att dansa, skratta, svettas och hitta på jäkelskap på dansgolvet tillsammans! Det känns väldigt stort, inte bara för att det är en lång tid utan också för att Tomboy är en homonormativ-klubb som levt kvar så länge i Malmö.


Under dessa år har det varit många stora milstolpar, från ett trångt men fantastiskt Bodoni till att fylla hela stora salen på Moriska Paviljongen, från att spridas ryktesvägen till att bli utsett till Årets Klubb 2011 av Nöjesguiden.


Tomboy är klubben för alla som vill ha en perfekt utekväll, där ingen bryr sig om vem du är eller hur du ser ut. Det viktigaste är att du har roligt och känner att Klubb Tomboy är en säker zon.


Så hurra för 10 fantastiska år och hurra för er som gör det möjligt att fortsätta i 10 år till!


â?¸ Too Cute To Puke
Slayers, Queens, Soul sisters och Riot grrrls! Dansa och skrik dig hes när Too Cute To Puke spelar endast tjejfrontad musik!
Too Cute To Puke tillsammans med kvällens inbjudna Queen of the Neighbourhood spelars allt från sextiotalets stentuffa Girl-Groups, själfulla Motown och Northern Soul sångerskor och knivskarpa Yé-Yé fransyskor till nävarna-i-luften Indiepopare, gör-det-själv Queer Punx och Post-Punkiga konstskolestudentskor samt girls-to-the-front Riot Grrrls och lite tuggummi-Pop från tjejerna i rökrutan. Från låtar du aldrig hört, som kommer att rädda ditt liv, till legendariska hits. Du kommer aldrig höra en snubbe på Too Cute To Puke.


â?¸ Klubb Konstpretton/HEJ BLEKK
Michaela från HEJ BLEKK och Martin från KONSTPRETTON styr som vanligt skivspakarna på denna superduperklubb som älskar dans, dans, dans! Här fylls dansgolvet med toner av pop, indie och härliga anthems. Musik som alla kan dansa, skråla och kramas till.


� Kattgūld
Dekorduon KattgÅ«ld består av scenografen Anna Siemonsen och kostymören Ellen Magnusson som tidigare jobbat för bland annat SVT och Malmö Stadsteater och stod för Moriska Paviljongens hyllade Halloween-dekor. På Buffy-festen förvandlar de huset till platser ur TV-serien och irra dig in på the Bronze och se om du inte kan hitta en kärlekstrånande Spike i ett mörkt hörn.


â?¸ Uppträdargruppen
Uppträdargruppen, som består av Anna från Duktiga Tjejer Gör Dålig Konst och Therese från Utopin, gillar att strö glitter omkring sig, spå i katter, slå på pukor, försätta sin publik i masshypnos, skoja om Per Gessle och dansa synkroniserad dans. Under Buffy-festen kommer Uppträdargruppen ställa till med Danceoke så vi föreslår att ni ser om Once Again, With Feeling avsnittet en gång extra! (s06e07)


â?¸ Quiz 21:30â??23
Buffy och quiznördarna Johanna & Elias kommer ner från Stockholm och håller i Buffyquizen. Svårighetsgraden kommer vara medelhög så at

Datum / Tid

fredag, 13 februari 2015 kl: 21:30

Plats

Göteborg, Moriska Paviljongen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad