Menu

Klubb Showdown + Klubb 8

Göteborg

Musikens Hus / Hängmattan Scen
fredag, 17 augusti 2018 kl:20:00

Klubb 8 & Showdown slår samman sina påsar och svänger ihop en röjig helkväll med tre band! Tre! För 100 kr! 100 kr!


DESIRE AND HER DRUNKS - på scen 00.00
Desire and Her Drunks har kallats ett gäng avslappnade, popråa
punkpartajare som redan kvalat in som ett av Sveriges studsigaste punkband just nu (beskrivningen tackar vi Slitna Nerver GBG för!). Det ska vara kul och allvarligt och asjobbigt på samma gång. Med en tjutande gitarr, lössläppt bas och pulserande trummor skapas något ösigt, punkigt och totalt jävla anspråkslöst.


WELL - på scen 23.00
Well spelar en primitiv och energifylld rock fylld av hjärta och smärta. Med gitarr, ståtrummor och sång skapar de musik som är explosiv och medryckande.


BARONEN & SATAN - på scen 22.00
Baronen & Satan är bandet som har tagit den amerikanska garagerockscenen med storm. De är signade på amerikanska bolaget Dirty Water Records USA.


Dom har blivit beskrivna som unika i sin genre då dom vägrar kopiera andra band. Det är antagligen därför jämförelserna blivit rätt olika - The Cramps, siouxsie and the banshees, Blondie, The Stooges, Bauhaus…för att nämna några. Själva beskriver dom sin musik som tung, lekfull och svängig garage med psykedeliska element, inlindat i en massa reverb och fuzz. Debuten, Satan is a Lady släpptes förra året och producerades av Detroitlegenden Jim Diamond (White Stripes, The Sonics, Dirtbombs mfl.).


DJ: Sisters are doing it for them selves

Datum / Tid

fredag, 17 augusti 2018 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Musikens Hus / Hängmattan Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad