Menu

Bäddat för trubbel + support

Göteborg

Musikens Hus Stora Scen
lördag, 8 september 2018 kl:21:00

BÄDDAT FÖR TRUBBEL – på scen 00.00
Vissa band gillar jag såpass mycket att det är stört omöjligt att skriva en presstext som man blir nöjd med. Skånes stoltheter Bäddat för trubbel är verkligen ett sådant band. Det känns även som att en presentation nästan är överflödig för gillar du bra bra musik så har du redan koll på de här herrarna!
Dessa fantastiska artister är även fantastiskt svårbokade så det spriter lite av eufori i kroppen nu när vi äntligen lyckades hitta ETT datum 2018 som fungerade!


"Bäddat För Trubbel förvaltar en klassisk tjurskallig och obstinat Malmötradition som går tillbaka till när Stefan Ahlqvist i Problem snäste "Jag Vill Inte Ha", Nisse Hellberg skrev bandnamnet Wilmer Pitt i sitt kollegieblock och Bosse Larsson rökte Prince i halvtidspausen på MFF:s matcher" - Jan Gradvall i DI Weekend:


ALEX FACE – på scen 23.00
Helt out of the blue så återuppstår garagerockarna Alex Face från sin sexåriga(?) dvala o ingen blir lyckligare över det än jag! Är det en comeback eller återuppstår de bara för en dag? Jag tror inte ens att Alex Face själva vet, så du gör bäst i att närvara denna afton helt enkelt!


En helt jävla underbar Stonesdoftande retrobomb som blandar in både punkblues o country utan att förvirra sig mellan genrena.


Det är svårt att sätta fingret på vad det är som gör Alex Face så unika som band,(är det att sångaren David Kihlberg är i en helt annan värld? Är det Björns vattenfall på trummorna? Är det att Sebastian spelar så hårt att han bara blöder eller är det att Fredrik tappar det o går bananas mer o mer för varje spelning som gjordes?) Antagligen är det några av anledningarna ,ni som har haft lyckan att se det här gänget live vet i alla fall att det är något i hästväg!


Har du missat detta pärla till band så tycker jag du surfar in på Spotify omedelbart för att höra deras tidigare alster!


SMELL LIKE A WOMAN för bövelen!


LADY BANANA – på scen 22.00
De här hemliga garagedoftarna bananerna är så superhemliga att man inte hittar någon info om dom alls när man googlar! Inte får man någon presstext heller men men, garagerock handlar det om iaf och bra är det!

Datum / Tid

lördag, 8 september 2018 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Musikens Hus Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

115

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad