The Warlocks + The Stevenson Ranch Davidians

Musikens Hus Stora ScenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Klubb High Time och Showdown ställer till med ett gött kalas på sensommaren för att fira att fira at Bobby Hecksher och hans trollkarlar äntligen släpper ett nytt album!


THE WARLOCKS (US) - på scen 21.00
Det amerikanska bandet The Warlocks bildades 1999 av Bobby Hecksher och har uppnått kultstatus med deras kompromisslösa, experimenterande dronerock och deras ständigt förändrade line-up (likt likasinnade The Brian Jonestown Massacre har även The Warlocks genomgått en mängd medlemsbyten). Det handlar om en hypnotisk vägg av klassisk psych, krautrock och Velvet Undergroundinfluenser.


Den nya plattan ”Mean machine music” som släpps i maj på Cleopatra är inget vanlig studioalbum utan ett rent experiment enligt Bobby själv och om till o med han hintar om att den är skruvad så gör det oss sjukt nyfikna då en vanlig Warlocks-platta är rätt skruvad i sig.


THE STEVENSON RANCH DAVIDIANS (US)
De har alltså tagit sitt namn ifrån den kristna självmordssekten i Waco och lirar någon sorts mystisk, drömsk post-psych-amerikana. Det tog 10 år mellan skivorna och den senaste släpptes 2017 på Picture My Ear Records. Den nya sättningen innehåller b.l.a. Rob Campanella från Brian Jonestown Massacre. Vi tycker att den beskrivningen ska räcka för att att ni ska bli nyfikna så kom i tid gott folk!


DJ: Tia ( klubb smokestack)är tillbaka bakom skivspelarna så förvänta er 60s beat, soul och rawwwk. Så dansskor på för de modiga, alla andra får smygdigga i baren.


ONSDAG 28 AUGUSTI
MUSIKENS HUS
DÖRRAR 19.00
ENTRÈ: 100-160 kr11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-28 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:The Warlocks

The Warlocks, Shake the Dope Out på Spotify

Phoenix

Shake the Dope Out

The Warlocks, Zombie Like Lovers på Spotify

Heavy Deavy Skull Lover

Zombie Like Lovers

The Warlocks, So Paranoid på Spotify

Heavy Deavy Skull Lover

So Paranoid