Menu

The Holydrug Couple + Les Films

Göteborg

Musikens Hus Stora Scen
torsdag, 19 september 2019 kl:20:00

Klubb High Time o Showdown slår sina kloka skallar ihop ännu en gång för att bjuda upp till dans (eller kanske snarare seans i det här fallet...)


THE HOLYDRUG COUPLE – på scen 21.00
Den chilenska duon The Holydrug Couple består av Ives Sepúlveda Minho och Manuel Parra som började skapa musik tillsammans i utkanten av Santiago.
Om de satt påtända på nån bergstopp när de kom på namnet vet jag icke, men dersa flummiga 60-tals-psykpop skulle säkerligen passa finfint med en fredspipa i munnen. Men man behöver givetvis inte droger för att uppskatta The Holydrog Couple, musik är en drog i sig och deras Couples musik ger en ett rus och man svävar in i ett drömliknande tillstånd.


LES FILMS – på scen 20.00
Les Films skriver inte musik för de lyckliga utan rör sig i gränslandet mellan det brutala och det sköra. Live beskrivs bandet som utlämnande med en säregen atmosfär och stor konstnärlig integritet. Tillsammans vill Les Films utvecklas och finna ett uttryck som både växer inåt och utåt, som försätter lyssnaren i ett drömskt varande.


Les Films är varken indiepop, shoegaze, sing- and songwriter eller postrock men snuddar sannolikt vid samtliga.
www.facebook.com/lesfilmsmusic
soundcloud.com/les-films/rest-my-mind/s-7TRpN
m.youtube.com/watch?t=114s&v=UXJ49evzEi0


DJ: TBA


Torsdag 19:e Septemer
Musikens Hus
Dörrar: 19.00
Förköp via tickster, första early birdbiljetterna börjar på 100 + förköp så att ni musikälskare har råd at gå på fler konserter, biljetterna blir sedan dyrare fram till den dagen konserten är!

Datum / Tid

torsdag, 19 september 2019 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Musikens Hus Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad