Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Eyehategod (US) + Let Them Hang + Sunhill

Musikens Hus Stora ScenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Broken Glasses har bara två gyllene regler: 1. Vi bokar bara tööönga o hårda band o har en förkärlek till gaddade människor med brillor. 2. Vi samarbetar enbart med de mest ubertuffa o sönderhypade arrangörerna i stan därav så kör vi denna kväll ihop med Slitna Nerver!


EYEHATEGOD – på scen 22.00
Det är med överexaltering vi presenterar de legendariska sludge-psykopomperna och generalbaronerna av jävelskap - EYEHATEGOD anno 1988. Göteborg goes Gyttjeborg! Dessa titaner av rökigt tunggung behöver nog ingen större presentation, för ni som vet - ni vet. Men för ni som inte vet, det här behöver ni få veta: dessa individer har överlevt allt jävla elände världen har att erbjuda, och då menar jag allt! Orkaner, missbruk, död, depression och allt där i mellan, vilket även präglar varenda liten ton i denna New Orleanska ångvält. Trots misären så har EYEHATEGOD slagits sig vidare och tangerar nu 31 år som band - vi kan inte annat än att buga och krypa i gyttjan för denna storhet: ikväll går vi alla under!


open.spotify.com/artist/3BRjxpDVT56Y2G5dS3xYZS?si=tsmnGe9QQ0GI0WKKcXirGw


OBS! 50 STYCKEN EARLY BIRD-BILJETTER SLÄPPS TISDAG 18/6 13.00 på Tickster. TVÅ SUPPORTAKTER TILLKOMMER!


Tisdag 8 Oktober
Musikens Hus
50 st early bird-biljetter ligger på 140 kr + serviceavgift sedan kryper priset högre ju närmre arrangemanget vi kommer!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-08 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: