Menu

Donny Benet (AUS)

Göteborg

Musikens Hus Stora Scen
tisdag, 11 maj 2021 kl:19:00

DONNY BENET (AUS)
Hur lång tid måste en vänta innan det går bra att slänga sig med uttryck som legendarisk artist? Donny dök ju upp som en sexig neonblixt från en beige himmel av trötthet för bara några år sedan och har regerat vår värld sedan dess. Vi som hade lyckan att se honom livepå HPKSM förrförra året förstod ju där och då att sann STAJL aldrig dog, den flyttade bara till Australien ett tag. Sällan har någon utstrålat mer självsäkerhet, stilrenhet samt passion på samma gång. Donny Benet fullkomligt utsöndrar pondus i den renaste form.


Musiken har kallats en del olika grejer men det rör sig om den bästa basgången, de smakfullaste trummorna, de sensuellaste syntharna. Därtill kommer en honungslen röst från himlariket med texter som gör dig till en bättre, mer omtänksam älskare. Går du inte på det här kommer du dö av sorg. Vi är fullt medvetna om att vi drar till med FATTA ALLVARET till höger o vänster i den här presstexten, men FATTA ALLVARET!


Support tillkommer.


DJ: Emma Norlin lirar drömpop och annat gött som hon håller kärt, bra musik rättigenom som får dig att glömma alla sorger och besvär.


ONSDAG 11:E MAJ 2021
MUSIKENS HUS
DÖRRAR 19.00

Datum / Tid

tisdag, 11 maj 2021 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Musikens Hus Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

155kr - 175

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad