Menu

Skolmattan // Jazzkattsväng

Göteborg

Musikens Hus
måndag, 3 april 2017 kl:09:15

K som i konsert! Ett fa¨rgglatt kalas med lekfull gammeljazz, medryckande rytmer, basfiol, gitarr, stora och sma° tromboner, sa°ng och steppdans. Vem vill sjunga med i eko-ko¨ren? Varfo¨r a¨r Johan ledsen? Va¨nskap och kamratanda i sa°va¨l Cirkus Tarturo som i Potatislandet! Hur dansar en spindel och vem a¨r egentligen Jazzfarmor? Fo¨lj med in i Swing Tarturos sva¨ngande va¨rld!

Sedan starten pa° Go¨teborgs gator 2009 har Swing Tarturo gjort sig ett namn som liveband i hela Skandinavien och uppma¨rksammats fo¨r sina energifyllda live-framtra¨danden och sin unika nutidsswing. Nu aktuella med ny skiva och familjefo¨resta¨llningen Jazzkattsva¨ng som go¨r succe´ runt om i landet!

Lokal: Musikens Hus

Ett konserthus kallas en större byggnad som främst är avsedd för framförande av levande musik. De flesta konserthusen är byggda under 1800- och 1900-talen och ursprungligen främst avsedda för klassisk musik. Det är numera även vanligt med populärmusikaliska konserter i konserthusen, då utomhuskonserter i många länder är omöjligt om vintrarna. Konserthuset innehåller vanligen en större sal, ibland också en eller flera mindre salar avsedda för exempelvis kammarmusik. I många städer är konserthuset samma byggnad som kongresshallen, med namn som konsert- och kongresshall.

Datum / Tid

måndag, 3 april 2017 kl: 09:15

Plats

Göteborg, Musikens Hus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad