Menu

Mikael Ramel & Band

Göteborg

Musikens Hus
fredag, 22 september 2017 kl:19:00

Musikens Hus presenterar:
Mikael Ramel & Band
Musikens Hus - Göteborg
Fredag 22 september 2017 kl 19.00
Ålder 18 år eller målsmans sällskap. Fullständiga rättigheter.

Mikael Ramel med rötter i -70 – talets musikrörelse och med den beryktade första LP:n ”Till Dej” (1972) kommer nu på en reunion-turné med en makalös band-sammansättning ! .

Kenny Håkansson – gitarr och still going strong med bland annat bandet ”Kebnekajse”. Har spelat på Mikaels första plattor.! ! Göran Lagerberg – bas. Spelat med Tages (-60-tal), med bl a Mikael Ramel (-70-tal) och med Egba mm (-80-tal).! ! Mats Öberg – klaviaturer och sång. Denne supermusikant som spelat med bl a Frank Zappa, Ale Möller band träffade Mikael 2003. Sedan dess har de funnit och vunnit publikgunst utifrån olika konstellationer. Och senast producerat den gemensamma CD:n ”Vilken Skillnad” tillsammans (2005).! ! Benna Sörman – supertrummis som nu spelar för första gången i just denna konstellation. Benna har ett för?utet som trummis bakom bland andra Magnus Uggla. Benna var även trummis på Mikael Ramels platta ”En för alla” (1986)! ! Mikael Ramel – gitarr och sång med ett tiotal produktioner bakom sig. Har rykte om sig att alltid skapa fantastiska band med de bästa musikerna.

Idéen handlar om att konsertera – återge de tidigaste låtarna från -70-talet i uppdaterade versioner. ”Vi rider vidare på den lyckade reunion vi hade förra året. Det blev ju dunder succé på de festivaler vi medverkade i då” säger Mikael.! !
MIKAEL RAMELS BAND TILL DEJ 2016! ! Välkomna!!!

www.musikenshus.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Ett konserthus kallas en större byggnad som främst är avsedd för framförande av levande musik. De flesta konserthusen är byggda under 1800- och 1900-talen och ursprungligen främst avsedda för klassisk musik. Det är numera även vanligt med populärmusikaliska konserter i konserthusen, då utomhuskonserter i många länder är omöjligt om vintrarna. Konserthuset innehåller vanligen en större sal, ibland också en eller flera mindre salar avsedda för exempelvis kammarmusik. I många städer är konserthuset samma byggnad som kongresshallen, med namn som konsert- och kongresshall.

Datum / Tid

fredag, 22 september 2017 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Musikens Hus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

260kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad