Menu

Amanda - Hjälp!

Göteborg

Musikens Hus
fredag, 13 oktober 2017 kl:18:30

Musikens Hus presenterar:
Amanda - Hjälp!
Musikens Hus - Göteborg
Fredag 13 oktober 2017 kl 18.30
På scen c:a 19.30
Längd c:a 1h 30min inkl. paus.
Ingen åldersgräns.

Hjälp! Ett periskop river upp ett hål i övergångsstället vid Klostergången. Eller är det undergångsstället? En miljon ögon ser alla vilsna människor – var kommer de ifrån?

Vi bor alla i en grå tvåa, men på Pennygången lyser drömmar gula under ytan. Alla har något att dölja, utom jag och en liten, liten apa. Umpa, umpa, goo goo goo joob!

I Slottskogen kör ett magiskt mysterietåg genom mörksvart nattljus. Små pingviner sjunger Hare Krishna för koltrasten med bruten vinge. Tvärs över universum flödar deras sång som ändlöst regn, ner i en pappersmugg.

Här, där, överallt! Här får du sol!

Göteborg | Liverpool
Tiotal | sextiotal
Amanda | Beatles

Regi: Robert Pukitis

www.musikenshus.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Ett konserthus kallas en större byggnad som främst är avsedd för framförande av levande musik. De flesta konserthusen är byggda under 1800- och 1900-talen och ursprungligen främst avsedda för klassisk musik. Det är numera även vanligt med populärmusikaliska konserter i konserthusen, då utomhuskonserter i många länder är omöjligt om vintrarna. Konserthuset innehåller vanligen en större sal, ibland också en eller flera mindre salar avsedda för exempelvis kammarmusik. I många städer är konserthuset samma byggnad som kongresshallen, med namn som konsert- och kongresshall.

Datum / Tid

fredag, 13 oktober 2017 kl: 18:30

Plats

Göteborg, Musikens Hus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

190kr - 360kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad