Menu

Klubb Henrik XL - Psyche & Presence of Mind

Göteborg

Musikens Hus
lördag, 14 april 2018 kl:21:00

Klubb Henrik XL
Live: Psyche & Presence of Mind


En kväll i Göteborg, eller är det Berlin? Arrangören Henrik Wittgren blir nostalgisk och vill minnas sina gamla synthklubbar på 90/00-talet (Plasticity, Electropolis, Synthbar etc). Förutom mycket rök och ett elektroniskt dansgolv på klassiska Musikens Hus ställer sig följande band på scenen:


PSYCHE (23.30)
Bandet startades i Kanada redan 1982, men sedan många år tillbaka bor bandets grundpelare och sångare Darrin Huss i Tyskland. Under hela resan från 80-talet har musiken haft en ganska klassisk mörk synthpopstil som lyfts upp av Darrins starka och personliga röst. Genom idogt arbete och många Göteborgsspelningar genom åren har man en ganska hängiven skara fans i Västsverige.


PRESENCE | OF | MIND (22.00)
Mariestads svar på Depeche Mode och Mesh - Nyligen aktuella med video till låten Interstate från senaste albumet.


DJs: Henrik Wittgren med vänner
FB-event: www.facebookcom/events/577772432558093/
Öppet: 21.00-00.00
Ålder: 18 år.
Musikens Hus, Djurgårdsgatan 13, Göteborg


Ett konserthus kallas en större byggnad som främst är avsedd för framförande av levande musik. De flesta konserthusen är byggda under 1800- och 1900-talen och ursprungligen främst avsedda för klassisk musik. Det är numera även vanligt med populärmusikaliska konserter i konserthusen, då utomhuskonserter i många länder är omöjligt om vintrarna. Konserthuset innehåller vanligen en större sal, ibland också en eller flera mindre salar avsedda för exempelvis kammarmusik. I många städer är konserthuset samma byggnad som kongresshallen, med namn som konsert- och kongresshall.

Datum / Tid

lördag, 14 april 2018 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Musikens Hus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad