Menu

Patriarkatets För- Och Nackdelar Göteborg (Extra)

Göteborg

Musikens Hus
lördag, 17 november 2018 kl:20:00

EXTRAFÖRESTÄLLNING!


I sin första soloföreställning kommer Elinor Svensson 2018 plocka isär patriarkatet och allt vad det innebär. Vi ska äntligen få reda på vad patriarkatets för och- nackdelar är. Detta kommer redas ut medelst rolig standup, men även med hjälp av sång, på grund av… ja, varför inte? Det blir en helkroppsupplevelse som ingen vill missa (för alla som missar är kvinnohatare).


Elinor Svensson bemästrar den svåra konsten att blanda in en gnutta sårbarhet i råa skämt på svåra ämnen. Det är personligt och gränsöverskridande, alltid med ett imponerande sinne för humor. Elinor nominerades 2017 till Årets Kvinnliga Komiker 2017, och hon har hörts i bland annat Tankesmedjan i P3.


Showstart: 20.00

Ett konserthus kallas en större byggnad som främst är avsedd för framförande av levande musik. De flesta konserthusen är byggda under 1800- och 1900-talen och ursprungligen främst avsedda för klassisk musik. Det är numera även vanligt med populärmusikaliska konserter i konserthusen, då utomhuskonserter i många länder är omöjligt om vintrarna. Konserthuset innehåller vanligen en större sal, ibland också en eller flera mindre salar avsedda för exempelvis kammarmusik. I många städer är konserthuset samma byggnad som kongresshallen, med namn som konsert- och kongresshall.

Datum / Tid

lördag, 17 november 2018 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Musikens Hus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

230

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad