Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Kajsa Karp & The Uplifts

Musikens HusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Musikens Hus presenterar:
Kajsa Karp & The Uplifts - Releasefest med status
Musikens Hus - Göteborg
Lördag 29 augusti 2015 kl 21.00
Ålder 18 år eller målsmans sällskap. Fullständiga rättigheter.

Kajsa Karp firar sin debutskiva tillsammans med kompbandet The Uplifts. Dessutom kommer Infinity Sound pumpa de hetaste basgångarna ur högtalarna och flertalet artister kommer att uppträda under kvällen! Silly Selection från Västerås, Kingsley Anowi från Norge, Mighty Majk från Orust, Ward från GBG och Basti från Västerås.

På med dansskorna, det blir en fulländad kväll med baktakt som tema!

Kajsa Karp Facebook

www.musikenshus.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Ett konserthus kallas en större byggnad som främst är avsedd för framförande av levande musik. De flesta konserthusen är byggda under 1800- och 1900-talen och ursprungligen främst avsedda för klassisk musik. Det är numera även vanligt med populärmusikaliska konserter i konserthusen, då utomhuskonserter i många länder är omöjligt om vintrarna. Konserthuset innehåller vanligen en större sal, ibland också en eller flera mindre salar avsedda för exempelvis kammarmusik. I många städer är konserthuset samma byggnad som kongresshallen, med namn som konsert- och kongresshall.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-08-29 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: