Menu

Jack Vreeswijk med Band - Ändrat datum!

Göteborg

Musikens Hus
fredag, 14 oktober 2016 kl:19:00

Tyvärr har konserten med Jack Vreeswijk som skulle varit den 21/4 blivit flyttad till i höst. Köpt biljett gäller om man vill gå det nya datumet. Annars har man på sig t.o.m. 21/5 att lämna tillbaks biljett(er) och det kan göras på närmaste Ticketmasterombud eller via oss på Pusterviks Biljetter.

Musikens Hus presenterar:
Jack Vreeswijk med Band
Musikens Hus - Göteborg
Fredag 14 oktober 2016 kl 19.00
Ålder 18 år eller målsmans sällskap. Fullständiga rättigheter.

Artistpartner presenterar exklusivt: Två generationer Vreeswijk

Jack Vreeswijk är sångtextförfattaren, kompositören och icke minst artisten med fyra rosade fullängdsalbum på meritlistan. Till det, och icke minst, son till en av vår tids mest kända och folkkära artister, Cornelis Vreeswijk. År 2000 fick Jack ta emot Cornelis Vreeswijk-stipendiet och 2008 Fred Åkerström-stipendiet. Nu är det äntligen dags att knyta ihop detta till en konsert. Två generationer Vreeswijk är turnénamnet där det bästa från två generationer Vreeswijk framförs med tillhörande anekdoter och historier bakom låtarna. Dessutom, och för första gången, allt tillsammans med fullt band. Det kommer bjudas på en resa i tiden och publiken kan förvänta sig nostalgi, blandat med nymodigheter. Ett modernt retro-koncept under ca 90 minuter, där musiken står i absoluta centrum. Bandet Vreeswijk har med sig, tillika ett elektriskt sådant, består av enkom välmeriterade musiker . Det blir både kontrabas, elbas, akustiska gitarrer, elektriska gitarrer, sång, kör, trumma och klaviatur. Till det kommer allsång, handklapp och värme i generösa mängder.

Elektriska Bandet:
Jack Vreesweijk - Sång/Gitarr
Joakim Barfalk Gitarr/kör
Johan Hängsel - Trummor
Tomas Pettersson - Klaviatur/Kör
Johannes Hansson - Kontra- & Elbas/Kör

www.musikenshus.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Ett konserthus kallas en större byggnad som främst är avsedd för framförande av levande musik. De flesta konserthusen är byggda under 1800- och 1900-talen och ursprungligen främst avsedda för klassisk musik. Det är numera även vanligt med populärmusikaliska konserter i konserthusen, då utomhuskonserter i många länder är omöjligt om vintrarna. Konserthuset innehåller vanligen en större sal, ibland också en eller flera mindre salar avsedda för exempelvis kammarmusik. I många städer är konserthuset samma byggnad som kongresshallen, med namn som konsert- och kongresshall.

Datum / Tid

fredag, 14 oktober 2016 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Musikens Hus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

335kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad