Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 20:00

Viktoria Tolstoy & Pierre Swärd Trio

Nefertiti Jazz ClubDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Den svängande trion Pierre Swärd Organ Jazz'n Soul Group har sitt ursprung i orgeljazzen, en genre som bland annat Jimmy Smith, Jimmy McGriff och Jack McDuff  införde under femtio- och sextiotalet. Låtmaterialet är en blandning av egna och andras kompositioner, signerade Swärd, Ottesen, Wes Montgomery, Jaco Pastorius, Roland Kirk, Hoagy Carmichael, John Coltrane, Kool and The Gang m.fl.


Nu tillsammans med en av Sveriges absolut främsta jazzvokalister, Viktoria Tolstoy - här har vi något riktigt fint att se fram emot! Det är jazz, soul, blues och funk som blandas friskt, härligt spontant och dynamiskt. Med allt från hårdsvängande, ruffiga låtar till stillsamma, känsliga ballader.


Viktoria Tolstoys, en av de mest briljanta av alla skandinaviska vokalister vars röst är kristallklar, dynamisk, vibrerande, jordnära och inte alltid helt tam. När hon sjunger är det inte enbart en sång hon tolkar - Viktoria skapar nytt, gestaltar och gör den till sin egen.


Varmt välkomna till Nefertiti!


Viktoria Tolstoy - s.


Pierre Swärd - orgel & s.


Jan Ottesen - g.


Jocke Ekberg - tr.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-04-01 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: