Menu

Moonica Mac

Göteborg

Nefertiti Jazz Club
fredag, 2 oktober 2020 kl:21:00

Denna konsert är framflyttad, köpta biljetter gäller. Samtliga biljettköpare kommer kontaktas via mail. / Nefertiti Jazz Club
__________________________________________________________


Möt våren - möt Moonica Mac!
Ja, att möta Moonica Mac är lite som att möta våren: efterlängtat, värmande och kanske lite skört. Och så är det ju så, att ingen som möter Moonica Mac's musik lämnas oberörd. Sedan debutsingeln 2017 har Moonica tröstat många brustna hjärtan och på så vis nått hundratusentals lyssningar på Spotify. Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som beskrivits som överjordisk, visar Moonica oss det vackra i vemodet, styrkan i det sköra och det hoppfulla i mörkret. Det står klart att ingen som funnit Moonica Mac, vill släppa taget om henne.


Debutalbumet ”Stark & Sårbar” släpptes i november 2019 och sedan dess har hon hyllats stort av både fans och media och inte sällan har hennes uttryck liknats vid Monica Zetterlunds storhet och röst. 


Moonica Mac är verkligen en sann pärla, redo att upptäckas av fler. Förutom att hon får hänga med som support under Miss Li’s vårturné 2020 kommer hon också att göra en liten skimrande vårturné på egen hand. Så kom och möt våren - möt Moonica Mac!


Presenteras av Blixten & CO och Frihamnen Event.

Datum / Tid

fredag, 2 oktober 2020 kl: 21:00

Plats

Göteborg, Nefertiti Jazz Club

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

160kr - 200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad