Menu

Ghost-Note

Göteborg

Nefertiti Jazz Club
torsdag, 28 maj 2020 kl:20:00

Under ledning av prisbelönta SNARKY PUPPY’S percussion-duo Robert ”Sput” Searight och Nate Werth!
Ghost-Note är som en explosion av energi, sväng och funk. Bandmedlemmarna är några av vår tids toppmusiker och har spelat med de flesta - Erykah Badu, Herbie Hancock, Prince, Marcus Miller och Kendrick Lamar för att nämna några. Musiken bygger på den grund som funk-pionjärerna James Brown och Sly & the Family Stone skapade under sent 60-tal/tidigt 70-tal men med nya inslag som afrobeat, hip-hop, psykadelica och världsmusik. Ghost-Note tar med sig funken in i framtiden!


I samband med releasen av Swagism (2018) visade Ghost-Note tydligt att det är rytmer som står i fokus. Oemotståndliga, tunga groover blandas med gruppens breda och innehållsrika ljudbild. Detta är ett band som bör ses live! Deras shower är kaxiga och in-your-face men med värme.


Med målet att skapa intressanta, dansvänliga beats och fylla lokalen med ”feel good” energi är varje konsert är en möjlighet att släppa loss, både för publiken och musikerna. Välkomna till en kväll på Nefertiti där rytmer står i fokus och där lekfullhet, innovation och ekvilibrism är ledord!


Robert Sput Searight - tr.


Nate Werth - perc.


Sylvester Onyejiaka - sx.


Jonathan Mones - sx.


Xavier Taplin - keys.


MonoNeon -  b.


Peter Knudsen - g.

Datum / Tid

torsdag, 28 maj 2020 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Nefertiti Jazz Club

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

170kr - 370

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad