Menu

Britta Persson Familjekonsert

Göteborg

Nefertiti Jazz Club
söndag, 6 december 2020 kl:13:00

Efter 6 års tystnad ger Britta Persson nu ut en skiva för barn: Folk – Dikt och toner om personer. Albumet  är ett samarbete med två av Sveriges främsta barnboksförfattare och illustratörer; Lisen Adbåge och Emma AdBåge.


Det är inte alltid lätt att lyssna på musik tillsammans med de yngsta människorna i vår närhet. De kan inte relatera till Yeah-baby-come-on och du känner inte så mycket för Lilla snigel. Ibland dyker det upp skivor som barn och vuxna kan mötas i. Britta Perssons skiva är ett lysande exempel på det!


Albumet är producerad och inspelad av Petter Winnberg från Amason och innehåller sång- och gitarrdrivna kompositioner som då och då backas upp av ett litet band. Texterna har fått ta den plats de behöver. Det handlar om att vara människa. Hur det är att vara en Tyst person, om att Trösthandla, om någon som gör allt rätt och heter Susette och om vad som händer sen: Vad händer när man dör? Är det som en flytt? Hur vet man hur man gör? Blir allting plötsligt nytt? Konserten passar alla mellan åldrarna 0 och 100 år och lovar att bjuda på en hel massa språkglädje, allvar, knasigheter!  Välkomna!

Datum / Tid

söndag, 6 december 2020 kl: 13:00

Plats

Göteborg, Nefertiti Jazz Club

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

50kr - 70

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad