kl: 19:00

Lisa Fischer & Grand Baton

NefertitiDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Nefertiti presenterar:
Lisa Fischer & Grand Baton
Nefertiti - Göteborg
Söndag 15 maj 2016 kl 19.00
Ålder 18 år

Lisa Fischer är sångerskan som under fyra decennier körat bakom storheter så som Rolling Stones, Tina Turner, Chaka Khan och Nine Inch Nails. 2013 släpptes dokumentären Twenty Feet from Stardom, en skildring av livet som bakgrundssångerska där Lisa frontas med klipp från sina legendariska duetter med Mick Jagger och hyllas av sina kollegor Sting, Patti Austin och Chris Botti. Därefter tog Lisas liv en magisk vändning och nu får hon äntligen stå i rampljuset för den fantastiska sångerska hon är.

I bandet Grand Baton har Lisa hittat ett fantastiskt musikaliskt samarbete. Bandets sound- en blandning av rytmer från Afrika, mellanöstern och Karibien, psykedelisk soul och progressiv rock- väcker och lyfter Lisas flexibilitet i rösten och ger henne friheten att uttrycka sig. I den konstellationen realiseras Lisas stora dröm- att skapa musik som läker men som också kan få taket att lyfta.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-05-15 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:LISA FISCHER

LISA FISCHER, How Can I Ease The Pain på Spotify

So Intense

How Can I Ease The Pain

LISA FISCHER, So Intense på Spotify

So Intense

So Intense

LISA FISCHER, Save Me på Spotify

So Intense

Save Me