Menu

Isabella Lundgren

Göteborg

Nefertiti
fredag, 16 september 2016 kl:19:00

Nefertiti presenterar:
Isabella Lundgren
Nefertiti - Göteborg
Fredag 16 september 2016 kl 19.00
Ålder 18 år

Isabella Lundgren växte upp i Värmland, men flyttade som artonåring till New York för att studera på The New School University. I New York blev hon snabbt en del av stadens musikliv och spelade tillsammans med namn som Gavin Degrav, Mobys band The Little Death och Woody Allens bandledare Eddy Davis. 2012 släppte Isabella sin kritikerrosade debutskiva ”It had to be you”, 2014, släpptes det andra albument ”Somehow life got in the way” som belönades med Orkester Journalens Gyllene Skiva. 2015 blev hon utsedd till Årets Jazzmusiker på jazzkatten galan och 2016 sommarpratade hon i Sveriges Radio.

Isabella är angelägen om att framföra musik som väcker och skakar om, och målet är, oavsett om hon sjunger en standard, en blues eller en original komposition, att röra om i hjärtat liksom hjärnan på den som lyssnar. För detta är kraften med musik, att den kan visa oss människor att världen är mycket större än vi tror att den är.

Isabella Lundgren – s.
Carl Bagge – p.
Daniel Fredriksson – tr.
Niklas Fernqvist – b.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

fredag, 16 september 2016 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

225kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad