Menu

Bettye LaVette

Göteborg

Nefertiti
torsdag, 30 mars 2017 kl:19:00

Nefertiti presenterar:
Bettye LaVette
Nefertiti - Göteborg
Tordag 30 mars 2017 kl 19.00
På scen c:a 20.30
Ålder 18 år

Trefaldigt Grammy-nominerade Bettye LaVette, en sann legend med en musikalisk karriär som sträcker sig över ett halvt sekel. Hon släppte sin första singel “My Man – He’s a Loving Man” som 16-åring men det var först i början på 2000-talet som Bettye fick sitt rättmätiga erkännande som en av USAs skickligaste vokalister. Sedan dess är hon hyllad med flertalet priser såsom “Pioneer Award” av The Rhythm and Blues Foundation, “Best Contemporary Female Blues Singer” av Blues Music Award, och Grammys för “Best Contemporary Blues Album”.

Bettye LaVette är en mångsidig tolkare av soul- och blues som hyllas av fans och kritiker för sina fantastiska live-shower. Missa inte chansen att se denna världsstjärna, som vittnar om 60-talets ”birth of soul”.

Bettye LaVette – s.
Darryl Pierce – tr.
James Simonson – b.
Alan Hill – keyb.
Brett Lucas – g.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

torsdag, 30 mars 2017 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

345kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad