Menu

Jaqee

Göteborg

Nefertiti
fredag, 19 maj 2017 kl:19:00

Nefertiti presenterar:
Jaqee
Nefertiti - Göteborg
Fredag 19 maj 2017 kl 19.00
På scen c:a 20.30
Ålder 18 år

Tillbaka med ny musik!

Fly High är titeln på Jaqees kommande skiva som släpps den 19 maj. Den är inspirerad av hennes liv, främst hennes två döttrar. Den starka titeln är ingen tillfällighet, ”Jag ville ljusa upp mörkret i mitt liv, använda motgångarna till att få in det positiva.”

Jaqee är i rörelse. Hon rör sig in, genom och med sin musik. Det kan låta rastlös för många men för Jaqee är det tvärtom. Den konstanta strömmen av rörelser gör att hon som artist får möjlighet att hittat sig själv på nytt, gång på gång. Det har blivit en livsstil som hon har kommit att älska och omfamna.

Jaqee födde i Ugandas huvudstad Kampala. Attityden till livet har hon med sig därifrån. Att ständigt ha nära till skrattet, positiv energi och en övertygelse om att allt blir bra till slut. Som 13-åring flydde hon med sin familj till Göteborg där hon bodde länge. Det var även i Göteborg som hon på allvar började med musiken. Nu har hon sin bas i Kreuzberg, Berlin, där producenten Thilo ”Teka” Jacks sitter och det är även där som Jaqees senaste skiva Fly High har spelats in.

Jaqee -s, perc.
Gabriel Cardénas – g, sx, vln.
Johannes Wehrle -p, keyb, computer.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

fredag, 19 maj 2017 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

235kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad