Menu

Johan Björklund Dynamic Flavours

Göteborg

Nefertiti
fredag, 16 juni 2017 kl:19:00

Nefertiti presenterar:
Johan Björklund Dynamic Flavours
Nefertiti - Göteborg
Fredag 16 juni 2017 kl 19.00
På scen c:a 20.30
Ålder 18 år

Svårstoppat groove och massor av humor

Egensinning, dynamisk jazz/pop/reggae/country/annan musik som går alla möjliga vägar men alltid lyhört tillsammans i gruppens mycket enhetliga och genomarbetade sound. Musikerna utmanar varandra ständigt och skapar nya versioner av sin musik vid varje tillfälle. Musiken som är komponerad av Johan Björklund och Mats Eriksson höjer alltid ögonbryn och skapar leenden och reaktioner på såväl mellanstadieelever som garvade jazzrävar. Efter snart 10 års turnerande släppte gruppen sin andra platta ”Burning bridges” våren 2016 och har med den tagit ytterligare ett stort kliv i sin helt egna musikaliska värld bland vackra ballader, Mali-inspirerade gitarrer, svårstoppat groove och massor av humor.

Johan Björklund – tr.
Mats Eriksson – g.
Björn Almgren - sx, perc.
Magnus Bergström – b.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

fredag, 16 juni 2017 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad