Menu

Ebbot & New Places Orchestra

Göteborg

Nefertiti
lördag, 5 augusti 2017 kl:19:00

Nefertiti presenterar:
Ebbot & New Places Orchestra
Nefertiti - Göteborg
Lördag 5 augusti 2017 kl 19.00
På scen c:a 20.30
Ålder 18 år

All jazz var punk i början, farligt och störande. Men jazz är inte jazz utan provokation. Det kanske var därför Ebbot Lundberg och New Places Orchestra slog sina påsar ihop. Kanske är det ett uttryck för en punkliknande längtan efter frihet.

Ebbot är nog mest känd som den kaftanbeprydda frontsångaren i popbandet Soundtracks of Our Lives. Den ikonstatus han har uppnått skulle kunna få honom att backa, luta sig tillbaka, njuta av frukterna. Men istället börjar Ebbot dyka upp i de mest otippade sammanhang. Som att medverka i improvisationsfestivalen Perspektiv i Västerås. Eller som att ge ut skivan There’s Only One of Us Here, 2012, ett 45 minuter långt spår av drömsk, magisk, psykadelisk musik i sann konstmusikanda.

En sak är säker- Ebbot Lundberg och New Places Orchestra bjuder på en spännande resa där ingen vet vart slutmålet är, inte ens musikerna själva.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

lördag, 5 augusti 2017 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

270kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad