Menu

Simon Phillips With Protocol IV

Göteborg

Nefertiti
lördag, 18 november 2017 kl:19:00

Nefertiti presenterar:
Simon Phillips with Protocol IV
Nefertiti - Göteborg
Lördag 18 november 2017 kl 19.00
På scen c:a 20.30
Ålder 18 år

Med den långa och otroligt imponerande karriären- av att ha varit fast trummis i Toto samt varit studiomusiker och turnerat med storheter såsom Mick Jagger, The Who, Jeff Beck, Peter Gabriel, Joe Satriani, Judas Priest, Pete Townshend, Stanley Clarke, The Pretenders och Whitesnake- valdes Simon Phillips in i Modern Drummer Hall of Fame 2003. Hans första soloalbum släpptes 1988 och hette ”Protocol” och det skulle dröja 25 år och otaliga samarbeten och musikaliska äventyr innan hans ”Protocol II” släpptes. 2014, samma år som han sa adjö till Toto och deras 21 år långa resa tillsammans, släppte han ”Protocol III”.

Nu kommer Simon Phillips till Nefertiti med det nya bandet ”Protocol IV” där han skapar perfektionistisk fusion med inslag av rock och jazz. Med en rykande ny platta i väskan bjuder detta coola band på en riktig uppvisning. Missa inte detta!

Simon Phillips – tr.
Greg Howe – g.
Ernest Tibbs – b.
Otmaro Ruiz – keys.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

lördag, 18 november 2017 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

380kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad