Menu

Aubrey Logan

Göteborg

Nefertiti
lördag, 4 november 2017 kl:19:00

Nefertiti presenterar:
Aubrey Logan
Nefertiti - Göteborg
Lördag 4 november 2017 kl 19.00
På scen c:a 20.30
Ålder 18 år

Sångerska, trombonist och tillika viral superstjärna- Aubrey Logan tar världen med storm med sina popcovers i ny swingkostym. I Youtube-kanalen Postmodern Jukebox släppte Aubrey en version av Taylor Swifts Bad Blood vilken fick upp mot 2,5 miljoner klick. Hon har varit “too jazzy” för Simon Cowell i American Idol, vinnare av Montreux Jazz Festival Competition 2009 och avslutat studier vid Berklee College of Music.

Aubrey Logan har alltid gått sin egen väg trots att människor har avrått henne från att ta vissa riktningar. Som omöjligheten att göra ett album med många olika genrer och sound presenterade. Men 1 september släpper hon just precis ett sådan album i hopp om att kunna överbevisa skeptikerna. Och albumet heter passande nog ”Impossible”.

Med ett fantastisk scenspråk och karisma kommer hon till Nefertiti med ett gäng fantastiska musiker och sångare. Missa inte detta!

Aubrey Logan – voc, tb.
Liam Dunachie – keys.
Kat Deal – voc.
Verushka George – voc.
Alessandro Lombardo – tr.
Lorenzo Bassignani –b.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

lördag, 4 november 2017 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

300kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad