Menu

Jay-Jay Johanson

Göteborg

Nefertiti
torsdag, 25 januari 2018 kl:19:00

Nefertiti presenterar:
Jay-Jay Johanson
Nefertiti - Göteborg
Torsdag 25 januari 2018 kl 19.00
På scen c:a 20.30
Ålder 18 år

Trollhätte-sonen Jay-Jay Johanson debuterade 1996, fascinerad och inspirerad av Bristol-soundet, med Portishead som givna förgrundsgestalter. Första alstret ”Whisky” fick mycket uppmärksamhet och den eleganta varianten av trip-hop, med stänk av melankolisk film-noir, hade fått sitt ledmotiv. Drygt 20 år senare har mycket hänt. Jay-Jay är numer ett högt respekterat namn nere på kontinenten, inte minst i Frankrike där framgångarna avlöst varann. Jay-Jay har gjort en musikalisk resa som tagit honom från den avskalade trip-hopen, sporadiska utflykter i elektro-landskap till den mer jazzinfluerade stil som präglar hans nuvarande sound. Med den alldeles färska plattan i bagaget, den jazz-rökiga ”Bury The Hatchet”, gör Jay-Jay i början av 2018 tre sällsynta stopp i Sverige.

Den 24 januari spelar han på Victoriateatern i Malmö, den 25 januari på Nefertiti i Göteborg och den 26 januari på Fasching i Stockholm. Ta tillfället i akt att uppleva Sveriges mest kända doldis, Jay-Jay Johanson live. Du kommer inte att ångra dig.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

torsdag, 25 januari 2018 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

310kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad