Menu

Vivian Buczek - Ella Lives

Göteborg

Nefertiti
fredag, 5 januari 2018 kl:18:00

Nefertiti presenterar:
Vivian Buczek - Ella Lives
Nefertiti - Göteborg
Fredag 5 januari 2018 kl 18.00
På scen c:a 20.30
Ålder 18 år

Det är ingen tvekan om att Vivian Buczek är en av våra främsta jazzsångerskor. Hon har en enastående bredd och känsla för jazzens idiom.

2017 släpper Vivian sitt 5:e album och denna gången tar hon sig an sin största inspirationskälla, Ella Fitzgerald som firar 100 år, för att göra en värdig hyllning till sin idol - men med sitt eget sound och uttryck tillsammans med pianisten och arrangören Martin Sjöstedt.

För allt började när hennes far gav sin dotter den legendariska skivan Ella in Berlin.

“Omedelbart blev jag förtrollad av den sammetslena rösten, känsligheten och lugnet varvat med det glada, hejdlösa svänget och temperamentet. Det kvinnan kunde sjunga allt och från första ögonblick jag hörde henne så visste jag att det var samma sak jag ville göra resten av mitt liv.

ELLA LIVES ger en ny, annorlunda upplevelse av legenden, genom Vivian och Martin Sjöstedt Trio som med sina vackra och fantasifulla arrangemang backar upp Vivian på ett elegant och dynamiskt sätt som i sin tur skapar en modernare tolkning av dåtidens jazz.

Vivian Buczek –s.
Martin Sjöstedt –p.
Henrik Aronsson –b.
Johan Löfcrantz Ramsey –tr

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

fredag, 5 januari 2018 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad