Menu

Wentus Blues Band Meets Knut Reiersrud

Göteborg

Nefertiti
lördag, 17 mars 2018 kl:18:00

Nefertiti presenterar:
Wentus Blues Band Meets Knut Reiersrud
Nefertiti - Göteborg
Lördag 17 mars 2018 kl 18.00
På scen c:a 20.30
Ålder 18 år

Mästarmöte inom nordisk blues

Wentus Blues Band ger runt 150 konserter per år och har sedan starten 1986 omtalats som det flitigaste bluesbandet i Skandinavien. De har turnerat i 17 olika länder, släppt tio album, gjort flertalet TV-framträdanden, agerat dragplåster på festivaler och spelat med flera stora bluesmusiker. Förvänta er explosiv blues framförd med stilfull och tillbakalutad säkerhet.

I trettio år har Knut Reiersrud spelat på sina många gitarrer på otaliga scener och fångat publiken världen runt. I Sverige är han kanske mest känd för sitt samarbete med Eric Bibb och Ale Möller i Blues Detour och som tidigare vapendragare åt Sven Zetterberg i bandet Four Roosters. I september gjorde han en mycket uppskattad konsert med sitt eget band på Nefertiti, nu är han tillbaka för ett unikt möte med ett av nordens största bluesband.

Denna kväll bjuds vi på ett riktigt mästarmöte inom nordisk blues. Förvänta er en fartig och riktigt häftig blueskväll. Konserten ordnas inom ramen för Nordisk Puls.

Juho Kiharet – s.
Robban Hagnäs – b.
Niko Riipa – git.
Daniel Hjerppe – tr.
Pekka Gröhn – klav.
Knut Reiersrud – git.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

lördag, 17 mars 2018 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

335kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad