Menu

Keyon Harrold

Göteborg

Nefertiti
fredag, 20 april 2018 kl:18:00

Nefertiti presenterar:
Keyon Harrold
Nefertiti - Göteborg
Fredag 20 april 2018 kl 18.00
På scen c:a 20.30
Ålder 18 år

Keyon Harrold; trumpetare, arrangör, producent och kompositör – har kommit att bli en av de mest efterfrågade, unga trumpetare i musikbranschen idag. Han har turnerat med musiker såsom Jay-Z, Beyoncé, Common, Erykah Badu och Lauryn Hill och medverkat på ungefär hundra inspelningar inom genrer som spänner sig mellan jazz, R&B, pop, gospel, blues och hip hop.

Att Keyon Harrold är en musikalisk kameleont och kan bemästra det mesta som kommer i hans väg bevisas genom hans medverkande i filmen “Miles Ahead” som skildrar Miles Davis liv. Där innehar han rollen som Miles Davis trumpetspel, vilket han gör helt magnifikt.

På senaste skivan The Mugician 2017 bländar han med virtuost trumpetspel och briljanta kompositioner. Svepande och filmisk musik som blandar element från jazz, rock, blues och hip hop. Utfallet blir en enhetlig och sammanhängande skiva, som skapar något väldigt unikt och modernt. Gästar gör också storheter som Robert Glasper och Pharoahe Monch.

Wynton Marsalis har sagt att Keyon Harrold är ”the future of the trumpet”. Vågar ni missa denna konsert?

Keyon Harrold – trp, s.
Shedrick Mitchell – pi, keys.
Nir Felder – git.
Burniss Travis – b.
Charles Haynes – tr.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

fredag, 20 april 2018 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

300kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad