Menu

Caroline Af Ugglas

Göteborg

Nefertiti
onsdag, 3 oktober 2018 kl:20:30

Mångsysslande Caroline af Ugglas är tillbaka på scenen med helt ny musik i höst. Den 21 september är Caroline tillbaka med det nya albumet ”VarförDärför” och den 3 oktober gör hon konsert på Nefertiti i Göteborg! Multitalangen Caroline af Ugglas har släppt musik i över 20 år och är en av våra mest folkkära artister. Meritlistan har vuxit sig lång genom åren och innefattar ett flertal grammisnomineringar, egna konstutställningar, en karriär som körledare och skodesigner.I våras gjorde hon och kören Gränslösa Röster ett bejublat framträdande som mellanakt i melodifestivalen med en nytolkning av Robin Bengtssons bidrag ”I Can’t Go On” från 2017. Nu är Caroline af Ugglas tillbaka med ny musik, redo att inta scener runt om i landet när hon besöker Malmö och Göteborg i höst. Det blir ett par känslofyllda konserter du sent kommer att glömma. Sång: Caroline af Ugglas Gitarr: Mattias Torell Bas: Sven Lindvall Trummor: Johan Håkansson Synt: Claes Björklund Percussion: Heinz Liljedahl

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.



Caroline Af Ugglas
2024-07-17 20:00:00
Blandat, MARIEFRED, Skottvångs Grufva



Caroline Af Ugglas
2024-07-26 20:00:00
Varberg, Majas Vid Havet

Datum / Tid

onsdag, 3 oktober 2018 kl: 20:30

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad