Menu

Jojje Wadenius : Goda´ Goda´Göteborg

, Nefertiti
söndag, 25 november 2018 kl: 12:00

Nefertiti presenterar:
Jojje Wadenius : Goda Goda
Nefertiti - Göteborg
Söndag 25 november 2018 kl 12.00
På scen c:a 13.00

Jojje Wadenius framför tillsammans med Cleo bandet sina barnvisor med texter av Barbro Lindgren (Goda’ Goda’) och Kenneth Gärdestad (Zzoppa). Föreställningen, som är både stämningsfylld och medryckande, bygger kring klassiker som Mitt lilla barn, Min mask, ”Jag är det fulaste som finns” och Kalles klätterträd samt flera av Jojjes nyare låtar (med Kenneths texter), t.ex. Jag är en jubelidiot och ”Åka bil”. Musiken står i centrum med en blandning av finstämdhet, som manar till eftertanke, samt litet galenskap, som inbjuder barn i alla åldrar till att vara med och sjunga och komma med allsköns infall.

Programmet är c:a 40 minuter långt.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid


2018-11-25 12:00

Plats

Nefertiti
Göteborg, Nefertiti

Typ

Musik

Kostnad

140kr

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad