Menu

Ron Carter´s Foursight

Göteborg

Nefertiti
fredag, 16 november 2018 kl:18:00

Nefertiti presenterar:
Ron Carters Foursight
Nefertiti - Göteborg
Fredag 16 november 2018 kl 18.00
På scen c:a 20.30
Ålder 18 år

Featuring the ”Dear Miles” repertoire

Denna kväll bjuder Ron Carters Foursight på en musikalisk resa med låtar från diverse album. Du får lyssna till allt från albumet ”Dear Miles” standardrepertoar till olika välkända original-kompositioner hämtade från hans långa karriär.

Ron Carter är en riktig legend inom jazzen, listan på musiker han samarbetat med är lång och imponerande. Många känner säkert redan till hans medverkan i Miles Davis Quintet, utöver detta är han även hedersdoktor vid två universitet och Professor Emeritus vid institutionen för musik vid The City College of New York. Carter är ytterst verksam som musiker och turnéerar ständigt, med mer än 2500 skivinspelningar i ryggen kan man absolut se fram emot en kväll i världsklass.

Ron Carter –b.
Renee Rosnes –p.
Jimmy Greene –sx.
Payton Crossley –tr.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

fredag, 16 november 2018 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

410kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad