kl: 18:00

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

NefertitiDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Nefertiti presenterar:
Thorbjørn Risager & The Black Tornado
Nefertiti - Göteborg
Lördag 2 februari 2019 kl 18.00
På scen c:a 20.00
Ålder 18 år

Thorbjørn Risager & The Black Tornado har sedan många år tillbaka varit en av Danmarks ledande musikexporter. Det som gör bandet unikt förutom deras starka dynamiska scenshow och Thorbjørns ”larger than life voice” är sättet de blandar olika genrer på- blues, rock, soul, roots, americana, funk… Trots att många åhörare runt om i de 20-tal länder de turnerat i fortfarande inte vet hur man uttalar sångarens namn eller hur man genrebestämmer musiken fortsätter de att växa och bli allt mer populära. Detta resulterar i utsålda konserter runt om i Europa.Även om Thorbjørn skriver de flesta låtarna, är det gruppen som tillsammans ger låtarna det typiska ”Risager-soundet. Bandets blåsarrangemang är fria från klichéer och låtarna är ofta dynamiskt uppbyggda, från ett intro med bara något enstaka instrument och en naken röst till fullt band och fullt ös. Tillsammans har gjort ca 850st konserter och elva plattor, och de fortsätter outtröttligt att turnera och skriva nya låtar. Självklart finns det bara ett sätt att verkligen uppleva detta band: genom öronen! Varmt Välkomna!

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-02-02 18:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Hvitfeldtsplatsen 6


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter


Bild på Dags Att Tycka Till Om Framtidens Göteborg 27-28/2 På Nordstan
PRESS
20 feb
kl: 19:50

Dags Att Tycka Till Om Framtidens Göteborg 27-28/2 På Nordstan

Dags för Göteborgarna att tycka till om hur framtidens stad ska planeras på bästa hållbara sätt. Just nu pågår arbetet med att ta fram en ny översiktsplan för Göteborg. En översiktsplan är visionen om hur kommunens mark och vatten ska användas på lång sikt så att staden kan utvecklas på ett hållbart sätt. - Översiktsplanen fungerar som en samlad framtidsbild, ett verktyg...

Bild på P!nk Släpper Singeln
PRESS
20 feb
kl: 13:50

P!nk Släpper Singeln "walk Me Home" Från Nya Albumet "hurts 2B Human" Som Släpps I April

Den internationella popikonen P!NK släpper idag nya singeln "Walk Me Home" via RCA. Låten är skriven av Nate Reuss, Scott Harris och P!NK själv och är producerad av Peter Thomas och Kyle Moorman. P!NK gav en liten försmak av låten för två veckor sedan på The Ellen DeGeneres Show där hon också meddelade att hon skulle släppa sitt åttonde studioalbum Hurts 2B Human i april. Tidigare...

Hitta oss på Facebook