Menu

Hannah Tolf

Göteborg

Nefertiti
fredag, 25 januari 2019 kl:18:00

Nefertiti presenterar:
Hannah Tolf
Nefertiti - Göteborg
Fredag 25 januari 2019 kl 18.00
På scen c:a 20.00
Ålder 18 år

Omfamnande jazz-pop som aktiverar och förenar

Hannah Tolf är en sångerska och kompositör som med utgångspunkt från Göteborg, skapar musik i gränslandet mellan jazz, pop och experimentellt, i andan av Patrick Watson, Nina Simone och Mercedes Sousa. Tankar som berör gemensamhet och ansvar, omfamnas av en djup och skör klangvärld, där närvaron och stunden värdesätts och påverkar. Hannah spelar och formar musiken tillsammans med sina bandmedlemmar, gruppen har spelat och turnerat runt om i Norden, Frankrike, Italien och Tyskland och kommer följa upp det hyllade debutalbumet med ett nytt under 2019 på Havtorn Records.

Klanger typiska för den nordiska jazzen, med smakfulla och kvalitativa popinslag, framförda av denna kreativa och effektiva kvartett som tacklar en djup, skör och fängslande originalrepertoar, som från och till lämnar plats för högkvalitativa improviserade inslag.
(om konsert på Südtirol Jazz Festival 2018: Jazzitalia.net)

Hannah Tolf - röst
Jonathan Albrektson - piano/synthesizer
Emil Blommé - trummor
Donovan von Martens - bas

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

fredag, 25 januari 2019 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

225kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad