Menu

Bröderna Brothers - Nevergreens

Göteborg

Nefertiti
torsdag, 4 april 2019 kl:18:00

Nefertiti presenterar:
Bröderna Brothers - Nevergreens
Nefertiti - Göteborg
Torsdag 4 april 2019 kl 18.00
På scen c:a 20.00
Ålder 18 år

Jazzpartaj med Bröderna Brothers och gäster!

Bröderna Brothers lättar på swingremmen och jazzar till sina ”nevergreens” från drygt trettio år på scenen. Tillsammans med hemliga gästsolister klär de sina låtar och sketcher i jazzdräkt.

Göteborgsbandet Bröderna Brothers bildades 1986 och blev kult med låtar som Torsten, Rumphugget och Kärlek i rymden. Deras mellandagsshower på restaurang Gillestugan var länge en tradition med vardagsakrobatik, rockoperor, kupletter och miniskid-stepp. De har också satt upp shower på Stadsteatern, Folkteatern, Nefertiti och filmades live på Musikens Hus inför 20-årsjubiléet. Bandet 30-årsjubilerade på Lorensbergsteatern 2016. Dessutom sverigeturnéer, radioteater och tv-framträdanden.

Bröderna Brothers är: Robert W Ljung, Per Umaerus, Sverker Stenbäcken, Stefan Sandberg och Michael Krönlein. Välkomna ner i gillestugan hos Alf, Ralf. Rolf, kusin Douglas och morbror Glenn. Kom som du är eller som du var på 70-talet. Häng med på en vardaglig tidsresa med både aha-upplevelser och nähä-upplevelser.

OBS! Vill du ha sittplats på Nefertiti så måste du boka bord för att äta och detta gör du när du köper dina biljetter direkt på nefertiti.se, köp av biljetter via Tickstmaster är bara en onumrerad ståplats eller sittplats i mån av plats.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

torsdag, 4 april 2019 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

335kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad