Menu

Linn Koch-Emmery

Göteborg

Nefertiti
torsdag, 28 februari 2019 kl:19:00

Frihamnen Event och Blixten & CO presenterar:
Linn Koch-Emmery
Nefertiti - Göteborg
Torsdag 28 februari 2019 kl 19.00
På scen c:a 21.00
Ålder 18 år

Indiestjärnskottet Linn Koch-Emmery drar ut på turné i norra Europa med nya EP:n ”Waves”

Linn Koch-Emmery är Sveriges senaste stjärna på indiehimlen, hon är nyligen fyllda 26 och har bara under det senaste året hunnit turnera i USA och Mexiko, agerat support under Johnossis Europaturné, spelat förband till Pussy Riot och hyllats som ”festivalens bästa artist” av Seymour Stein (SIR Records, Ramones, Madonna m.m.) på MUSEXPO i Los Angeles. Debut-EP:n ”Boys” släpptes i oktober 2017 och gjorde minst sagt väsen av sig. Linns säregna indierock präglad av tungt lo fi-sound och skarpa melodier lovordades ibland annat The Line of Best Fit och DIY Magazine, uppmärksammades i DN och Aftonbladet samt hamnade på en mängd Spotifylistor.

Singeln ”Don’t sleep on my luv” blev i september första singeln ut från sprillans nya EP:n ”Waves” (släppt 8 nov), och den ligger just nu i B-rotation på P3. Hyllningarna har inte låtit vänta på sig, och med förstaplaceringar i både PSL:s topp 20 samt tyska Amazons indie-lista är det nu klart att Linn ger sig ut på turné med ny musik i bagaget.

OBS! Vill du ha sittplats på Nefertiti så måste du boka bord för att äta och detta gör du när du köper dina biljetter direkt på nefertiti.se, köp av biljetter via Tickstmaster är bara en onumrerad ståplats eller sittplats i mån av plats.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Datum / Tid

torsdag, 28 februari 2019 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Nefertiti

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

190kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad