kl: 18:00

Ava Luna + Le Days

NefertitiDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Nefertiti presenterar:
Ava Luna + Le Days
Nefertiti - Göteborg
Lördag 29 juni 2019 kl 18.00
På scen c:a 20.00
Ålder 18 år

Weirdo-pop du kan dansa till och det konstigaste du har hört - Bra kväll!

Ava Luna beskriver sig själva som ett gruppexperiment i världsbyggande genom musik, ett pussel av tusentals bitar som tillsammans bildar en kristallin sfär. Att genrebestämma är meningslöst här, och det är en dygd (Newsweek) Gruppen har utvecklat ett eget språk och har ett rykte, i New York City och utöver, att leverera hektiska och förtrollande liveuppträdanden. Dess medlemmar - Becca Kauffman, Felicia Douglass, Carlos Hernandez, Julian Fader och Ethan Bassford - kombinerar fylliga ljudbilder, oklanderliga grooves med gott om utrymme för att skapa en slags skiftande och retsam elektrofunk. (Pitchfork). På sitt senaste album, Moon 2, visar leadsångerskorna Felicia och Becca på magnetiska, teatraliska och till och med komiska sånginsatser, deras komplementerande stilar ger liv åt en samling ljud som bara ... fungerar, plinkar tillsammans likt den charmiga effekten av en “rube goldberg maskin”. (Noisey) Resultatet är en unikt övertygande weirdo-pop du kan dansa till - både känslomässig och intellektuell på samma gång.

Le Days - Support

Detta är kanske det konstigaste du någonsin hört. Utelämna ingenting, personen och rösten bakom Le Days (Daniel Hedin) är svår att glömma. Han leder oss längs en väg som vi kanske aldrig varit varit på innan. Experimentell akustik, munspel och stora trummor bildar tillsammans det sound som har kommit att bli Le Days. Med sin andra släpp I Am Your King (2017) bjöd han för ett kort ögonblick med oss ner under marken till en gammal vattentank, nu är vi återigen inbjudna till hans värld. Le Days arbetar på sitt tredje album. Kom och lär känna denna vackra och gripande röst.

Tips - Passa på att nyttja vår uteservering och bar inför och efter konserten!

OBS! Vill du ha sittplats på Nefertiti så måste du boka bord för att äta och detta gör du när du köper dina biljetter direkt på nefertiti.se, köp av biljetter via Tickstmaster är bara en onumrerad ståplats eller sittplats i mån av plats.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-06-29 18:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Hvitfeldtsplatsen 6


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook