Klabbes Bank

NefertitiDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Konsert på Nefertiti.

Nefertiti är en legendarisk jazzklubb i hjärtat av Göteborg som även hyser stadens mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, hip-hop, blues och elektronisk musik.

I valven i Nefertitis källare samsas en lång musikalisk historia med framåtseende och nyfikenhet.

Jazzklubben Nefertiti har i över 30 år levt ett spännande liv i källaren på Gamla Latin på Hvitfeldtsplatsen i Göteborg. Vi var länge ensamma i huset men nu huserar Lärarhögskolan runt omkring oss. Men detta påverkar inte Jazzföreningen Nefertitis aktiviteter och försök att förbättra Göteborgs nöjesliv och jazzens liv.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-09 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Klabbes Bank

Klabbes Bank, Berlin på Spotify

Protect the Forest

Berlin

Klabbes Bank, Utveckling på Spotify

Z

Utveckling

Klabbes Bank, Dalarna på Spotify

Protect the Forest

Dalarna

Klabbes bank är en svensk musikgrupp ledd av keyboardisten Klas-Henrik Hörngren. Klabbes bank började 2002 som ett jazzband men musiken har med åren utvecklats och blivit alltmer genreöverskridande. Idag kan bandets musik beskrivas som en salig blandning av rock, pop, electronica, jazz och fri improvisationsmusik.


Bandets senaste skiva Protect the Forest blev 2013 både nominerad till en Grammis och ett manifestpris i kategorin årets jazz.